حسابداری نوین

گروه آموزشی حسابداران حرفه‌ای ایران

حسابداری نوین

گروه آموزشی حسابداران حرفه‌ای ایران

آزمون ورودی عضویت در جامعه حسابداران رسمی ایران سال ۱۳۸۴

سوالات آزمون ورودی عضویت در جامعه حسابداران رسمی ایران سال ۱۳۸۴ به همراه پاسخ

 

دریافت سوالات

بررسی تاثیر متغیرهای حسابداری بر بازده غیر عادی آتی سهام شرکتهای

خلاصه‌ای از مقاله:

یکی از اهداف گزارشگری مالی، فراهم نمودن اطلاعات لازم تفسیر وضعیت و ارزیابی توان سودآوری واحدهای اقتصادی است. از سوی دیگر، سرمایه گذارن نیز به دنبال حداکثر کردن ثروت خود هستند. صورت های مالی و یاداشت های همراه آن از مهمترین منابع اطلاعاتی سرمایه گذارن برای تفسیر وضعیت یک واحد اقتصادی است. سود خالص از مهمترین اقلام اطلاعاتی حسابدارای برای تفسیر وضعیت واحد اقتصادی به شمار می رود. در سالهای اخیر، و با توجه به سوالهای مطرح شده در مورد چگونگی محاسبه و به کارگیری سود خالص در ارزیابی عملکرد واحدهای اقتصادی، تلاش محققین بر ارزیابی توان تفسیر کنندگی سایر اطلاعات حسابداری نیز تمرکز یافته است.
هدف این تحقیق بررسی تاثیر اطلاعات حسابداری بر بازده غیرعادی آتی سهام است. تاثیر اطلاعات حسابداری بر بازده غیرعادی آتی سهام با ویژگی کیفی مربوط بودن این اطلاعات ارتباط منطقی دارد. مربوط بودن اطلاعات حسابداری، شامل توان تفسیر وضعیت فعلی و پیش بینی وضعیت آتی واحد اقتصادی است. نتایج حاصله از این تحقیق نشان می دهد که اطلاعات مربوط به درجه اهرم مالی، اقلام تعهدی، نرخ بازده سرمایه گذاری، رشد دارایی ثابت، تغییر در وجوه نقد عملیاتی، ارزش بازار شرکت، نسبت بدهی به حقوق صاحبان سهام، هزینه استقراض و توزیع سود نقدی بر بازده غیر عادی آتی سهام تاثیر گذار است.

 

دریافت مقاله

منبع: www.sid.ir

 

دومین همایش ملی حسابداری و صنعت برگزار می‌‏شود

دومین همایش ملی حسابداری و صنعت با حضور بیش از یک‌‏هزار و ۱۰۰ نفر از تصمیم‌‏گیران نهایی, مدیران واحدهای صنعتی, ذی‌‏حسابان ارگان‌‏های دولتی, وزارتخانه‌‏ها, مدیران عامل یا معاونین بانک‌‏ها, بیمه‌‏ها و حسابداران و حسابرسان رده اول کشور، در روز دوشنبه مورخ ۱۶ آبان‌‏ماه در سالن اصلی همایش‌‏های رازی برگزار می‌‏شود."ناصر پرتوی" دبیرکل انجمن حسابداری ایران, گفت: اهداف بسیاری در این همایش بررسی خواهد شد که از جمله آنها ایجاد تعامل بین حسابداری و صنعت, انتظارات صنعت از حرفه حسابداری, نقش دانشگاهیان و قانون‌‏گذاران دولتی در بهینه‌‏سازی تصمیمات مدیران صنایع و در نتیجه تعامل دانشگاه با صنعت است.پرتوی با اشاره به اینکه هرگاه در صنعت یا به طور کلی اقتصاد کشور یا هر ارگان دولتی یا خصوصی مشکل ایجاد می‌‏شود مدیران تازه به فکر می‌‏افتند تا از حسابداران و حسابرسان استفاده کنند؛ در صورتی که برای اجرای مبارزه با پولشویی, فساد اقتصادی و قوانین مالیاتی و قانون تجارت قبل از تصویب باید از نظرات حسابداران مطلع شوند، زیرا حسابداری به عنوان هسته مرکزی اقتصاد کشور از عمق صنعت و اقتصاد آگاه است.پرتوی در پایان خاطرنشان کرد: از نگرانی‌‏های مدیران صنایع, اداره امور مالی واحد خود بوده و هدف اصلی این همایش نیز تعامل بین حسابداری و صنعت است که در این راه، استادان دانشگاه‌‏ها, حسابداران و حسابرسان حرفه‌‏ای از انتظارات صنعت بیشتر مطلع خواهند شد.
گفتنی است، دومین همایش حسابداری و صنعت به همت انجمن حسابداری ایران، به منظور ارتقای نقش حسابداری در تصمیم‌‏گیری مدیران صنایع و آشنایی بیشتر مدیران و صاحبان صنایع با حسابداری نوین برگزار و در آن به جنبه‌‏های علمی و کاربردی پرداخته خواهد شد.
 
خبرگزارى ایلنا